Disney World! nu med flera bilder.

Ja, lördagen spenderades som sagt på Disney World. Häftigt ställe det där. Disney World består ju av fem olika parker och vi besökte Magic Kingdom som är den som är mest lik det man tänker på när man tänker på Disney World (; musse pigg och alla andra figurer liksom. Men inte nog med att de har fem olika parker, själva parkerna är också så stora så att man knappt hinner gå runt och titta på allt. Vi var där i ca 11 h och vi han åka typ 5 karuseller, dels för att det var väldigt långa köer och för att det tar lite tid att gå runt och ta sig till de olika delarna. För i Magic Kingdom finns det 5 olika små delar med egna teman, t.ex. tomorrowland. Karusellerna var inget att hurra över men det är ju allt runt om kring som gör Disney häftigt. Alla disneyfigurer som går runt och parader.. m.m. 

Vi var på en 3D bio också där dom sprutade ut vatten, allt för att göra det hela mer verkligt. Sen hade dom ut körsbärsdoft när dom visade mat. Bara i USA (;

Aja, trots att det var väldigt varmt och otroligt svettigt så var det coolt ställe att spendera sin dag på! Men det kändes som att det räckte att spendera 11 h på Magic Kingdom.

Lite bilder på stället: (;


















Tävlingsmänniskan i Anna har kommit fram här i karusellen där man skulle skjuta och träffa konstiga blixttavlor, men roligt var det iaf när vi kom ut och såg den här bilden på skärmarna för vi visste ju inte att dom knäppte medans man åkte ;D



3D-brillor är inte nya modet, tro mig!



Emma, jag, Felix och Lucas :) Det var alltså dom här grabbarna som höll igång oss hela dagen.



Ja, vi knäpper en bild och gör grimaser! - Emma fattar visst inte svenska längre..


Fyrverkerier är det varenda kväll klockan 9, det får man inte missa. Men riktigt lika bra som dom i Gysinge på sista april var dom inte.


Det var allt för den här gången!

/Emma & Anna



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0