Sista dagen pa jobbet!

Antligen! Da ar vi inne pa den sista dagen pa jobbet och vi borjar nu tagga Miami som vi aker till imorgon :D Vi aker buss ner till Miami, inte det roligaste men det finns iaf internet pa bussen vilket gor att tiden formodligen kommer ga lite fortare.

Men innan vi far lamna stallet ska vi ha en liten avskedsmiddag med folket har pa kontoret. Det blir pizza for ovanlighetens skull... Hehe.

Vi har inte gjort sa mkt dom har sista dagarna, vi har atit pa Japan stallet en gang till och det var lika gott som forra gangen. Dock hamnade vi bredvid en tjock liten ilsken unge. Inte det roligaste men han blev tyst nar han fick mat iaf! Sen var vi forbi Universitetet och kollade lite och kopte trojor. Intressant stalle det dar. Varfor har vi lika haftiga skolor och fraternities i Sverige for??

Anna har tandvark sa det ar darfor vi mest har tagit det lugnt. Vi var dock och kopte dunderpiller igar sa jag tror det har lindrat smartan lite iaf. Hon maste ju vara fit for fight nar vi ska till Miami. Dar har vi ingen tid att vila :)

Nu kanske man ska fa nagot gjort sa har pa sista dagen.

See you later Alligator!
/Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0